Tel.: 0771.78.27.02
          0784.69.00.06

                                                                                                  
            

*Va rugam sa specificati daca sunteti interesati pt. un pui westie pentru companie, pui westie cu potential de show sau un pui westie 100% calitate show (puii 100% calitate show pot pleaca din canisa dupa varsta de 5 luni)
        *Va rugam sa specificati: numele,adresa si nr. de tel.
Toti puii de westie au pedigree tip A (*ex-imaginea de mai jos), microcip, carnet de sanatate!

Rezervarea unui pui westie, consta, in depunerea unui avans de 30% din preţul căţelulsului.
În cazul în care puiul de westie rezervat, cu avansul valid, nu este preluat de noul stăpân la data stabilita de comun acord, avansul devine invalid şi nereturnabil.La ce trebuie sa fii atent cand vrei un caine de rasa !

 Nu cumparati catelusi care provin din canise sau de la crescatori care:
- reproduc femele de la varsta de 1 an, ciclu dupa ciclu, fara pauza intre fatari.
   (majoritatea puilor proveniti din femele f. tinere, folosite in mod abuziv in reproductie ,,ciclu dupa ciclu,, au un sistem imunitar deficitar)
- reproduc femele de valoare mediocra, singurul scop fiind cel comercial.
 
„Nu uitaţi că un câine cu pedigree este produsul a ani şi ani de muncă, selecţie şi ameliorare din partea adevăraţilor crescători şi nu a celor ce mint cu neruşinare pe internet", spun cei de la Asociaţia Chinologică Română.
- vand caini westie cu si fara pedigree. (* mulţi inmultitori se recomandă drept crescători sau canise, când, în realitate, nu au canisa inregistrata la Asociatia Chinologica Romana).  Înainte de cumpărarea unui căţelus westie, contactaţi Asociaţia Chinologică Teritorială unde este membru acel crescător pentru confirmarea informaţiilor primite de la acesta!
(cuibul este inregistrat, canisa este autorizata). (*exista canise ,,fantoma,, , neinregistrate la AChR)

De cele mai multe ori, cei care spun că au pedigree „la comandă" vă vor înmâna nişte acte false, fără valoare.
Cuibul inregistrat la Asociaţia Chinologică Română Teritoriala, prin Cartea de Origini Română cu sediul in Timisoara, va elibera actele de origine ,,pedigree,, pentru toţi puiuţii de westie, iar viitorii stăpâni intră în posesia pedigree-ului fără a fi nevoiţi să achite vreo taxă suplimentara.
www.ach.ro
http://ach.ro/site/index.php/ro/2014-06-06-09-42-56/asociatii-teritoriale
- reproduc mai mult de 2-3 rase canine.
- vand pui westie, sub varsta legala de 8 saptamani, nevaccinati.

Verificaţi schema de vaccinare în raport cu vârsta puiuţului.
Nu cumparati câini bolnavi, din milă, şi nu acceptaţi livrarea puiului prin curier.

Vreau sa atrag atentia asupra unui fenomen extrem de ingrijorator! Copierea fotografiilor, cu caini de rasa pura cu pedigree, de pe site-urile caniselor si folosirea lor in scop comercial, de samsari si inmultitori ! Aproape TOATE anunturile cu caini de vanzare, postate de samsari si inmultitori, sunt insotite de IMAGINI FURATE cu caini de rasa, din majoritatea raselor canine : boxer,  bulldog francez, west highland white terrier, bulldog englez, yorkshire terrier, cane corso, bichon maltese, bichon havanese, bichon bolognese, bichon frise, shih tzu, beagle, labrador, golden retriever etc. (nu sunt imagini reale cu cainii pe care acestia ii au de vanzare).

Motivul este foarte simplu: ei nu au caini de rasa pura. Mai jos sunt cateva fotografii furate de pe site-ul nostru,  in care apar pui westie nascuti la noi in canisa in anul 2010 si 2011. Aceste imagini se regasesc in cateva anunturi postate de samsari si inmultitori. CLIK aici pentru a vedea majoritatea imaginilor cu westie, furate de samsarii si inmultitorii de caini. Aceste imagini insotesc majoritatea anunturilor din Romania cu caini rasa westie ( west highland white terrier ) de vanzare .
free counter SEO
{menu}